Skip to content

LETTMONTERT SOLSKJERM
UTEN SOLFILM

LETTMONTERT SOLSKJERM
UTEN SOLFILM

1

Velg din bilmodell

2

Velg produkt

3

Bestill

4

Installer på 15 minutter

FORHÅNDSKUTTET SOLSKJER BIL FOR OVER 4 500 BILMODELLER

Dagens biler har store vinduer som varmer opp bilen til badstuelignende temperaturer på kort tid. Solarplexius er en solskjerm bil som er tilpasset din spesielle bilmodell, skjært ut av polykarbonat med perfekt passform. Ingen hull, bobler eller riper.

Leveres innen 3-7 virkedager

Alle priser er inkl.
Toll, Mva og frakt

Enkel å montere på 15 minutter

Sikker betaling

Made in Sweden

solskjerm BIL MED UV-BESKYTTELSE

Beskytt barna dine mot sol og UV-stråler. Solarplexius solskjerm til bil er ikke noe solfilm og festes ikke med en sugekopp. Solarplexius solskjerm bil fyller hele vinduet og lar deg se ut uten problemer. Uansett om det gjelder hele kjøretøyet eller bare det enkelte bakvinduet.

solarplexius solskydd monteras på en nervevad sidoruta

Lett å montere

Bedre enn solfilm

Perfekt passform

PERSONVERN OG SOLSKJERM I ETT

Den spesialtilpassede solskjerm bil fra Solarplexius er den ideelle reisefølget for foreldre.

Ikke bare om sommeren kan interiøret i bilen raskt varmes opp til det dobbelte av utetemperaturen på grunn av solinnstråling og høyere utetemperaturer. Spesielt babyer og barn har følsom hud og trenger derfor spesiell solskjerm til bil mot UV-stråler.

OPTIMAL solskjerming BIL FOR KJÆLEDYR

Uansett om den er veldig liten eller veldig stor, er kjæledyr i bilen alltid en spesiell utfordring. Med vår solskjerming til biler senker du oppvarmingen av kjøretøyet ditt og gir dyrene litt mer ro hvis du må la dyret ligge i bilen en kort stund.

Ta kontakt med solarplexius kundeservice dersom du har spørsmål angående tonede vinduer til din bil

VI ER HER FOR DEG

Har du spørsmål om vårt solskjerm til bil? Er du usikker på om våres soting passer i kjøretøyet ditt? Vi er her for å hjelpe. Du kan nå oss via live chat, kontaktskjema eller telefon. Alle henvendelser vil bli behandlet så raskt som mulig.

SKILLEVEGG LAGET AV PLAST

Corona-pandemien har vist oss hvor raskt et virus kan forstyrre våre vanlige prosesser. Snarere av nødvendighet utviklet vi vår egen skillevegg av plast i begynnelsen av pandemien. Under pandemien solgte vi da flere 10 000 av disse veggene, og i tillegg til standardstørrelsene tilbyr vi dem også som spesiallagde produkter.

hostskydd av transparent plast stående i en reception
Rask levering og enkel montering, to store sidevinduer bak og to små bakvinduer på bakdørene på en Renault Trafic. Hvis du vil fjerne dem, er det enkelt, hvis du vil sette dem inn igjen, like enkelt. Vanskelig å mislykkes med montering. Jeg synes disse virker smartere enn foliebeskytterne du fester direkte på vinduet.

Robert

Bedre enn forventet. Først trodde jeg ikke at det ville ta 15 minutter å montere solfilm på golfstasjonsvognen min, men solarplexius overrasket meg. Det tok virkelig 15 min. Anbefaler dette for de som ønsker å spare tid og penger.

Samir

Som vanlig når det gjelder produktet ditt. Alltid perfekte resultater. Har hatt solarplexius på mange av bilene mine for hundens skyld. Tusen takk

Jan

Har kjøpt produktene til tidligere biler jeg har hatt. Har alltid syntes passformen var kjempebra. Jeg er helt fornøyd med produktene dine.

Benny

Veldig bra å ha med å gjøre. Raske leveranser.

Tone

Fantastisk lett å montere så lenge man ikke har barn som tukler og drar i alt. Lett å tørke av etter tilsmussing.

Terje

Ingen vann, Ingen lim, ingen bobler, ingen riper

Enklere og smartere enn solfilm

Perfekt resultat hver gang

Enkel å montere selv på 15 minutter

VI SELGER OGSÅ

Solarplexius solskjerming

Solarplexius byr på markedets enkleste og mest holdbare solskjerm og soting av bilruter. Materialet er forhåndskuttet, og det gir alltid et perfekt resultat. Solarplexius montering er superenkelt, tar bare ca 15 minutter og er en smartere løsning sammenlignet med tradisjonell solfilm. Vi har mer enn 500 000 fornøyde kunder over hele Europa. Vi har produsert lett, hurtigmontert solskjerming siden 1988.