Skip to content
Hjem Om produktet Produktinformasjon Solarplexius vs. Solfilm Innsynsbeskyttelse Solskjerming for barn Solbeskyttelse for hund Montering Smittevern Smittevernsvegg Skillevegg Smittevegg for bil Bestill nå Faq Kontakt

LETTMONTERT SOLBESKYTTELSE
UTEN SOLFILM

Ingen vann, Ingen lim, ingen bobler, ingen riper
Enklere og smartere enn solfilm
Perfekt resultat hver gang
Enkel å montere selv på 15 minutter

1

Velg din bilmodell

2

Velg produkt

3

Bestill

4

Installer på 15 minutter

Leveres innen 3-7 virkedager

Alle priser er inkl.
Toll, Mva og frakt

Enkel å montere på 15 minutter

Sikker betaling

Made in Sweden

FORHÅNDSKUTTET SOLSKJÆRM FOR OVER 4 500 MODELLER

Dagens biler har store vinduer som varmer opp bilen til badstuelignende temperaturer på kort tid. Solarplexius er en solskjerm som er tilpasset din spesielle bilmodell, skjært ut av polykarbonat med perfekt passform. Ingen hull, bobler eller riper.

Solarplexius solskjerming til polostar monteret

REDUSER VARME OG INNSYN I BILEN

Ved å tone vinduene med vår personvern, skaper du et mer behagelig innemiljø i bilen. I tillegg stopper Solarplexius innsikt, noe som reduserer risikoen for innbrudd i kjøretøy.

Rask levering og enkel montering, to store sidevinduer bak og to små bakvinduer på bakdørene på en Renault Trafic. Hvis du vil fjerne dem, er det enkelt, hvis du vil sette dem inn igjen, like enkelt. Vanskelig å mislykkes med montering. Jeg synes disse virker smartere enn foliebeskytterne du fester direkte på vinduet.

Robert

Bedre enn forventet. Først trodde jeg ikke at det ville ta 15 minutter å montere solfilm på golfstasjonsvognen min, men solarplexius overrasket meg. Det tok virkelig 15 min. Anbefaler dette for de som ønsker å spare tid og penger.

Samir

Som vanlig når det gjelder produktet ditt. Alltid perfekte resultater. Har hatt solarplexius på mange av bilene mine for hundens skyld. Tusen takk

Jan

Har kjøpt produktene til tidligere biler jeg har hatt. Har alltid syntes passformen var kjempebra. Jeg er helt fornøyd med produktene dine.

Benny

Veldig bra å ha med å gjøre. Raske leveranser.

Tone

Fantastisk lett å montere så lenge man ikke har barn som tukler og drar i alt. Lett å tørke av etter tilsmussing.

Terje

glade barn i baksetet på en bil med tonede vinduer fra Solarplexius

BESKYTT BARN MOT DIREKTE SOLLYS

Unngå nødløsninger som håndklær i vinduet eller solbeskyttelsesfilm med suge plugger som løsner. Bestill solskjerming til bil, som eliminerer opptil 90% av sollyset. Dette gir et mer behagelig bil klima for de yngste passasjerene.

Ta kontakt med solarplexius kundeservice dersom du har spørsmål angående tonede vinduer til din bil

FÅ HJELP VIA LIVE CHAT, TELEFON ELLER E-POST

Vår kompetente kundeservice er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål. Ingen spørsmål er «dårlige spørsmål».

Lett å montere

Bedre enn solfilm

Perfekt passform

VI SELGER OGSÅ

Solarplexius solskjerming

Solarplexius byr på markedets enkleste og mest holdbare solbeskyttelse og toning for biler. Materialet er forhåndskuttet, og det gir alltid et perfekt resultat. Solarplexius montering er superenkelt, tar bare ca 15 minutter og er en smartere løsning sammenlignet med tradisjonell solfilm. Vi har mer enn 500 000 fornøyde kunder over hele Europa. Vi har produsert lett, hurtigmontert solbeskyttelse siden 1988.