Skip to content

FIRMAOPPLYSNINGER

Sunplex AB
Jägarvallsvägen 11
584 22 LINKÖPING
orgnummer 556556-9802
+4613-870 41

ÅPNINGSTIDER KUNDESERVICE

Måndag – Fredag 08.00-17.00

PRIS OG FRAKT

Alle priser er oppgitt inkl. mva og frakt. Du kan betale med kort, PayPal, klarna og Nets.

INNBETALING

Betal med kredittkort trygt og sikkert over Internett umiddelbart etter bestilling. Betalingen din formidles av Klarna / Nets med sikker kryptering i henhold til strenge bankstandarder (3D-Secure). Kortopplysningene dine sendes direkte til banken og kan ikke leses av andre enn banken din. Det tilkommer ingen ekstra gebyrer for kortbetalinger. Vi tilbyr klarna/Nets hvor du har mulighet til å betale med faktura, kort, delbetaling og paypal.

KORTBETALING

Hos Solarplexius betaler du trygt og sikkert med kort over Internett.

DU ER BESKYTTET

Via vår betalingspartner Nets og Klarna tilbyr vi et sikkerhetssystem som er verifisert av Visa og MasterCard. Systemet kalles 3D-sikkert. På denne måten kan du som kunde føle deg trygg når du betaler med kort i vår nettbutikk.

EKSTRA SIKKERHET

For ytterligere å sikre løsningen vår har vi valgt å jobbe med 128-bit SSL-kryptering. Det betyr at all sensitiv kortinformasjon du legger inn går over en kryptert forbindelse via våre eksterne betalingspartnere (Nets/Klarna). Ingen kortdata passerer eller lagres hos Solarplexius.

HAR DU SPØRSMÅL?

For ytterligere informasjon om vår betalingsløsning, ring vår kundeservice 23 – 960 052 eller kontakt våre samarbeidspartnere (Klarna) (Nets)

KJØP OG ANGRERETT

Hvis du angrer på kjøpet, kan du i henhold til fjernsalgsloven alltid (innen 30 dager) sende varen tilbake og få pengene tilbake. Varen du sender tilbake må være ubrukt. Det kan ikke utbetales kompensasjon dersom produktet er brukt. Vi er ansvarlige for returfrakt, adressekort oppgis av oss. Før du sender pakken din, må du alltid kontakte oss på telefon.

LEVERANSE

Din levering sendes normalt alltid neste ukedag.

KLAGE

Det anbefales at kunden sjekker leveransen ved ankomst for å verifisere at dette er korrekt og feilfritt. Ved klage skal kunden kontakte vår klageavdeling på telefon 23 – 960 052.

TRANSPORTER SKADEDE VARER

Transportskader skal meldes umiddelbart til transportøren og Sunplex. Sørg for å sjekke forsendelsen ved mottak, at du har mottatt riktig antall pakker sammenlignet med fraktdokumentet og at alle varer er uskadet.

VED EN TVIST

I tilfeller der det oppstår tvist mellom Solarplexius og kunden, skal partene i første omgang løse disse med en avtale. Dersom partene ikke blir enige, kan tvisten avgjøres av ARN (General klagenemnd)
Telefon: 08 508 860 00
E-post: arn@arn.se 
Webbplats: https://www.arn.se/
Postadress: ARN, Box 174, 101 23 Stockholm

Har du spørsmål angående angreretten kan du finne svar på Forbrukerverkets nettsider. informasjon er også tilgjengelig på EU ODRs nettside EU ODR´s webbplats

ANNEN

Vi inngår ikke avtaler med mindreårige uten foresattes godkjennelse.

PERSONVERNERKLÆRING

Sunplex AB formidler aldri dine personopplysninger til tredjeparter, men kan bruke dem til å sende annonser vedrørende tilbud og lignende. Du som kunde har imidlertid alltid rett til å nekte slike utsendelser og slettinger fra vår database dersom du ønsker det.