Skip to content

 SOLBESKYTTELSE OG VARMEBESKYTTELSE FOR BILER

Spesielt viktig for hundeeiere


SOLARPLEXIUS SOLBESKYTTELSE FOR BILER MOTVIRKER BÅDE VARME OG INNSYN

Enten det er små eller veldig store kjæledyr i bilen, er det alltid en ekstra utfordring å reise med dyr. Med vår solbeskyttelse forhindrer du at bilen din varmes opp raskt. Dette fører til at kjæledyret ditt får en tilbaketrukket, rolig og behagelig reise.

OBS! La aldri barn og dyr være alene i bilen. Selv ved normale temperaturer kan passasjerrommet bli så varmt at passasjerer og dyr, utsettes for en alvorlig helserisiko.

Schützen Sie Hunde im Auto vor Hitze und Sonneneinstrahlung

REISER DU MED HUNDEN DIN I BILEN?

Om sommeren kan det være vanskelig å unngå å reise med en hund i bilen. Hvis du ikke kan eller vil forlate hunden din hjemme, bør du vurdere noen grunnleggende faktorer som kan gjøre turen så hyggelig som mulig for din firbente venn:

Hvis bilen har klimaanlegg, bruker du den til å kjøle ned temperaturen inne. Men husk at det kan være problematisk å kjøle ned luften lenger bak i bilen, der hunden din  vanligvis oppholder seg.

Hvis du toner bilvinduene dine med Solarplexius solbeskyttelse, reduserer du varmen og hunden din vil få det bedre. Sørg også for at kjæledyret ditt har vann tilgjengelig. Du kan også planlegge drikke pauser på lengre turer. I løpet av disse pausene bør du parkere bilen i skyggen og la hunden få komme ut av bilen.

BESKYTT HUNDEN DIN MOT VARMEN

Avhengig av plasseringen og utetemperaturen på solen, kan kjøretøyets indre temperatur raskt varmes opp til mer enn 50 grader. Ved slike temperaturer er det farlig for en hund å bli i en bil, da hunder, i motsetning til oss mennesker, ikke kan regulere kroppsvarmen.

I tillegg kan solens UV-stråler skade kjæledyret ditt. Kjæledyret risikerer også bli blendet av det sterke lyset.

Derfor er det minst like viktig for hunden din som for deg, å utstyre bilen din med en effektiv beskyttelse mot sol og varme. Høye temperaturer kan være skadelig for din firbente venn.

For å bremse oppvarmingen, anbefaler vi derfor vår solbeskyttelse til bilvinduene. Ikke bekymre deg, selv store hunder elsker vår solbeskyttelse.

HVORDAN PÅVIRKER SOLSKINN TEMPERATUREN INNE I BILEN?

Som du kan se i denne tabellen, øker temperaturen dramatisk etter bare kort  tid.

UtetemperaturInnendørs temp. etter 5 minn. 10 Min.n. 30 Min.n. 60 Min.
20°C24°C27°C36°C46°C
24°C28°C31°C40°C50°C
30°C34°C37°C46°C56°C
34°C38°C41°C50°C60°C
40°C44°C47°C56°C66°C
Sonnenschutz im Auto - wichtig für Hund und Frauchen

BESKYTT KJÆLEDYRENE DINE MED SOLARPLEXIUS SOLBESKYTTELSE

Solarplexius bistår aktivt med å bremse oppvarmingen i kjøretøyet. Solbeskyttelsen vår blokkerer også effektivt varme- og UV-stråler. I tillegg bidrar den tonede solbeskyttelsen i plexiglasset, til en mer behagelig tur for kjæledyret ditt. Dette da toningen reduserer muligheten for innsyn i bilen din. Slik kan hunden unngå forstyrrende elementer fra omgivelsene.

LIKEVEL GJELDER FØLGENDE OGSÅ HER:

La aldri dyr være  alene i bilen. Selv ved normale temperaturer kan passasjerrommet bli så varmt at passasjerer og dyr, utsettes for alvorlig helserisiko.

Ikke nøl med å kontakte oss, om du har flere spørsmål.