Skip to content
Hjem Om produktet Produktinformasjon Solarplexius vs. Solfilm Innsynsbeskyttelse Solskjerming for barn Solbeskyttelse for hund Montering Smittevern Smittevernsvegg Skillevegg Smittevegg for bil Bestill nå Faq Kontakt

KOMFORTABELT BILKLIMA FOR KJÆLEDYR


SOLBESKYTTELSE FOR BIL FOR HUNDEEIERE

Hunder og dyr skal ferdes trygt i bil. Det stilles krav til enten hundebur / bilbur eller hundebelte som kan kjøpes i dyrebutikk. Det mange ikke tenker på er at varmen bak i bilen er høyere enn i den vanlige hytta, noe som ikke er bra for hunden. Derfor bør du installere en solskjerm som beskytter kjæledyret ditt mot varme og direkte sollys.

Hundeeiere i bagasjerommet på bilen. tone vinduene for å redusere varme og gjennomsiktighet i bilen

INSPISERT OG GODKJENT SOLBESKYTTELSE TIL BIL

Ved å tone vinduene med Solarplexius solskjerming skaper du et behagelig bilklima hvor du og kjæledyret ditt trives. Vår ferdigkuttede solskjerming til bilen gjør det også lettere for deg som dyreeier å begrense innsikt inn i bilen. Solarplexius er kollisjonstestet av svenske VTI, godkjent av tysk TÜF og ECE-sertifisert.

Som vanlig når de e produktene dine er de alltid perfekte de har hatt på mange av mine biler for hundens skyld mine. Du/dere skal ha en stor takk

Jan

Enkel montering, passer perfekt, pent.

Tonie

Super fornøyd hver gang 👍🏻⭐️✨😃

Terese

Fantastisk service og mottakelse

Svein

Jeg liker engasjementet. Du ringer kunder og sjekker ved tvil, så det er riktig.

Nils

Bedre enn forventet. Først trodde jeg ikke at det ville ta 15 minutter å montere solfilm på golfstasjonsvognen min, men solarplexius overrasket meg. Det tok virkelig 15 min. Anbefaler dette for de som ønsker å spare tid og penger.

Samir

RASK LEVERING

Solarplexius forhåndskuttede solbeskyttelse til bil er klare for umiddelbar levering til deg neste  arbeidsdag. Etter bestillingen produserer vi din solbeskyttelse på fabrikken vår i Linköping. Pakken forlater oss om ettermiddagen, og bestillingen din blir deretter sendt til ditt lokale postkontor. Ettersom vi har vår egen produksjon, er det alltid varer på lager. Vi garanterer at varene dine sendes umiddelbart. Frakt er alltid inkludert i prisen.

Merk! La aldri hunder, katter eller andre kjæledyr være alene i bilen, ikke engang for ett
Kort øyeblikk. Selv om det er tidlig på dagen, overskyet ute eller om temperaturen aldri er
stiger over 25 grader kan det fort bli ekstremt varmt i en bil.
Da hjelper verken solkrem eller solkrem.