Skip to content
Hjem Om produktet Produktinformasjon Solarplexius vs. Solfilm Innsynsbeskyttelse Solskjerming for barn Solbeskyttelse for hund Montering Smittevern Smittevernsvegg Skillevegg Smittevegg for bil Bestill nå Faq Kontakt

solskjerming til bil

TONE VINDUENE LETTERE EN MED SOLFILM


Ingen vann, Ingen lim, ingen bobler, ingen riper

Enklere og smartere enn solfilm

Over 500 000 fornøyde kunder i Europa

Enkel å montere selv på 15 minutter – og lett å demontere ved behov

SOLSKJERMING TIL BIL LAGET I 1MM PC

I motsetning til solfilm er Solarplexius solskjerming et hardt, fleksibelt ark i polykarbonat. Materialet er uknuselig og kan bøyes. Vår solskjerming til bil er konsekvent tonet.

Lysoverføringen er på 10%. Med ferdigskåren solskjerming fra Solarplexius på bilen din kan ingen se inn. Du oppnår derfor full personvern i bilen. Med vår solskjerming til bilen din kan sjåføren derimot se ut. Du oppnår de samme egenskapene som når du bruker en vanlig solfilm til bil.

Du oppnår redusert varme og fjerner ca. 90% av direkte sollys. Solskjerming til bil er kollisjonstestet av svenske VTI og godkjent av tyske TÜF.

RASK OG ENKEL MONTERING

Du trenger ikke verktøy for Solarplexius montering (gjelder de fleste modeller). Dette er også avhengig av antall vinduer og forberedelser. Du kan ferdigstille solskjerming på bilen din i løpet av ca. 15 min. Vår ferdigkuttet solskjerming plasseres bak bilens faste interiør og mellom det originale bilvinduet. Solskjermen holdes på plass med klips etterpå. Solskjerming til bil er tilpasset og forhåndskuttet for å passe din bil. Du oppnår derfor et godt resultat om du monterer solskjerming på bilen din.

INGEN VANN, INGEN LIM,
INGEN BOBLER, INGEN RIPER

Montering av en solfilm er ikke lett. Mange opplever problemer i forbindelse med bruk av vann, såpe og lim. Det å montere en solfilm slik at den dekker hele bilvinduet og samtidig få et resultat uten bobler, er ingen enkel oppgave. Med Solarplexius solskjerming til bilen din slipper du alt dette. Solarplexius leveres forhåndsskåret og tilpasset hver unike bilmodell. Solarplexius solskjerm gir ikke synlige riper utenpå vinduet, om du uheldigvis skulle ripe vinduet ditt på innsiden. Materialet er gjennomtonet og uknuselig.

med og uten solskjerming

SOLSKJERMING FOR OVER 4 500 BILER

Etter bestilling blir Solarplexius solskjerming tilpasset og produsert spesielt til din bil. Du trenger ikke å kutte, klippe eller justere noe selv. I de fleste tilfeller trenger du ikke demontere noe fra bilen.

Vi har forhåndskuttet solskjerming til mer enn 4500 forskjellige bilmodeller. Sortimentet vårt oppdateres kontinuerlig med solskjerming til både nye og eldre biler. Hvis du ikke finner din bilmodell kan du sende e-post eller ringe vår kundeservice, så hjelper vi deg.

eksporterer Solarplexius solskjerming til hele 12 land i Europa

OVER 500 000 FORNØYDE KUNDER

Solarplexius ble etablert i 1988 i Linköping. Siden den gang har vi ikke bare økt omsetningen i Sverige, men eksporterer Solarplexius solskjerming til hele 12 land i Europa. Dette har gjort det mulig å levere solskjerming til over 500 000 fornøyde kunder over hele verden. Vi produserer våres solskjerming i Linköping.

solskjerming reduserer risikoen for innbrudd og gir bilen et penere utseende.

REDUSER VARME OG GJENNOMSIKTIGHET

Den største grunnen til at folk bruker solskjerming på bilvinduene er at de ønsker å redusere varmen og motvirke gjennomsiktighet i bilen. Ved å montere solskjerming på bilen din skaper du et mer behagelig bilklima der du og passasjerene dine får en mer behagelig biltur. Solarplexius solskjerming for biler stopper 90 % av det direkte sollyset og reduserer varmen betraktelig. I tillegg stopper Solarplexius all gjennomsiktighet på vinduene du velger å tone. Dette reduserer risikoen for innbrudd og gir bilen et penere utseende.

solskjerming i bilen bidrar til å oppnå personvern på bilvinduet. En slik personvern bidrar til å redusere risikoen for innbrudd og tyveri.

PERFEKT LØSNING FOR BEDRIFTER

Solskjerming kan være en god løsning for bedriftsledere og andre ansatte, som kjører mye bil i arbeidstiden. Mange arbeidstakere har ofte verktøy, tester, laptop og andre verdisaker i bilen. Å bruke solskjerming i bilen bidrar til å oppnå personvern på bilvinduet. En slik personvern bidrar til å redusere risikoen for innbrudd og tyveri. Ettersom det er veldig vanskelig å se gjennom Solarplexius solskjerming fra utsiden, er det nesten umulig å se inn i bilen.