Skip to content

solskjerming bil

TONE VINDUENE LETTERE EN MED SOLFILM


SOLSKJERMING TIL BIL LAGET I 1MM PC

Ingen film – enkel installasjon – alltid en perfekt passform

I motsetning til solfilm er Solarplexius solskjerming bil et hardt, fleksibelt ark i polykarbonat. Materialet er uknuselig og kan bøyes ekstremt. Skivene er konsekvent tonet og har en lysgjennomgang på 10 %.

Solskjerming bil fra Solarplexius tilbyr et høyt nivå av lys og UV-beskyttelse. Materialet er uknuselig og kan bøyes kraftig uten å gå i stykker. Vår solskjerming bil er konsekvent tonet hele veien og UV-A og UV-B beskyttelsen er over 95%. Lysgjennomgangen er 67 %. Du kan se ut fra innsiden uten problemer, men å se inn fra utsiden er nesten umulig.

Beskytt deg selv og passasjerene dine mot rask oppvarming, UV-A- og B-stråler og uønsket utseende utenfra.

Solarplexius solskjerming for biler er kollisjonstestet av VTI, godkjent av tysk TÜF og ECE-sertifisert.

tonad bilruta från solarplexius

Ingen vann, Ingen lim, ingen bobler, ingen riper

Enklere og smartere enn solfilm

Over 500 000 fornøyde kunder i Europa

Enkel å montere selv på 15 minutter

RASK OG ENKEL MONTERING

Du trenger ikke verktøy for montering av Solarplexius solskjerming bil (gjelder de fleste modeller). Dette er også avhengig av antall vinduer og forberedelser. Du kan ferdigstille solskjerming på bilen din i løpet av ca. 15 min. Vår ferdigkuttet solskjerming plasseres bak bilens faste interiør og mellom det originale bilvinduet. Solskjermen bil holdes på plass med klips etterpå. Solskjerming bil er tilpasset og forhåndskuttet for å passe din bil. Du oppnår derfor et godt resultat om du monterer solskjerming på bilen din.

med och utan solarplexius tonade rutor på din bil

INGEN VANN, INGEN LIM,
INGEN BOBLER, INGEN RIPER

Montering av en solfilm er ikke lett. Mange opplever problemer i forbindelse med bruk av vann, såpe og lim. Det å montere en solfilm slik at den dekker hele bilvinduet og samtidig få et resultat uten bobler, er ingen enkel oppgave. Med Solarplexius solskjerming bil til bilen din slipper du alt dette. Solarplexius leveres forhåndsskåret og tilpasset hver unike bilmodell. Solarplexius solskjerming bil gir ikke synlige riper utenpå vinduet, om du uheldigvis skulle ripe vinduet ditt på innsiden. Materialet er gjennomtonet og uknuselig.

SOLSKJERMING TIL BIL FOR OVER 4 500 BILER

Etter bestilling blir Solarplexius solskjerming til bil tilpasset og produsert spesielt til din bil. Du trenger ikke å kutte, klippe eller justere noe selv. I de fleste tilfeller trenger du ikke demontere noe fra bilen.

Vi har forhåndskuttet solskjerming for bil til mer enn 4500 forskjellige bilmodeller. Sortimentet vårt oppdateres kontinuerlig med solskjerming bil til både nye og eldre biler. Hvis du ikke finner din bilmodell kan du sende e-post eller ringe vår kundeservice, så hjelper vi deg.

eksporterer Solarplexius solskjerming til hele 12 land i Europa

OVER 500 000 FORNØYDE KUNDER

Solarplexius ble etablert i 1988 i Linköping. Siden den gang har vi ikke bare økt omsetningen i Sverige, men eksporterer Solarplexius solskjerming bil til hele 12 land i Europa. Dette har gjort det mulig å levere solskjerming bil til over 500 000 fornøyde kunder over hele verden. Vi produserer våres solskjerming til bil i Linköping.

solskjerming reduserer risikoen for innbrudd og gir bilen et penere utseende.

REDUSER VARME OG GJENNOMSIKTIGHET

Den største grunnen til at folk bruker solskjerming på bilvinduene er at de ønsker å redusere varmen og motvirke gjennomsiktighet i bilen. Ved å montere solskjerming til bil på bilen din skaper du et mer behagelig bilklima der du og passasjerene dine får en mer behagelig biltur. Solarplexius solskjerming til bil stopper 90 % av det direkte sollyset og reduserer varmen betraktelig. I tillegg stopper Solarplexius all gjennomsiktighet på vinduene du velger å tone. Dette reduserer risikoen for innbrudd.

solskjerming i bilen bidrar til å oppnå personvern på bilvinduet. En slik personvern bidrar til å redusere risikoen for innbrudd og tyveri.

PERFEKT LØSNING FOR BEDRIFTER

Solskjerming til bil kan være en god løsning for bedriftsledere og andre ansatte, som kjører mye bil i arbeidstiden. Mange arbeidstakere har ofte verktøy, tester, laptop og andre verdisaker i bilen. Å bruke solskjerming bil i bilen bidrar du til å oppnå personvern på bilvinduet. En slik personvern bidrar til å redusere risikoen for innbrudd og tyveri. Ettersom det er veldig vanskelig å se gjennom Solarplexius solskjerming til bil fra utsiden, er det nesten umulig å se inn i bilen.