Skip to content

BESKYTT BARN FRA DIREKTE SOLLYS

Solskjerming for bil for barn


PERSONVERN OG SOLSKJERMING I ETT – DEN PERFEKTE LØSNINGEN

Som de fleste foreldre vet, kan det være både utfordrende og utmattende å reise med små barn i bilen. Spesielt på dager når solen står høyt på himmelen, er solstrålene både varme og blendende. Som en nødløsning kan du noen ganger se hvordan håndklær er plassert i bilvinduet. Mange ganger er en sugekopp-utstyrt solskjerming installert i bilvinduet. En slik installasjon er ikke funksjonell. Den bidrar ofte til mer frustrasjon enn hjelp. Men det er en løsning! Med vår solskjerming på dine bilruter får du en solbeskyttelse som er spesielt tilpasset din spesifikke bilmodell. Den skal også beskytte mot solens stråler, uansett hvor solen befinner seg. I tillegg bidrar vår solbeskyttelse til å sikre at kjøretøyet ditt opprettholder en lavere innetemperatur.

La aldri barn og dyr være alene i bilen. Selv ved normale temperaturer kan kupeen bli så varm at passasjerene utsettes for alvorlig helserisiko.

BESKYTT BARNET DITT MOT UV-A- OG UV-B-STRÅLER

Enten det er på grunn av sterkt sollys eller en lang kjøretur, er barn ofte ulykkelige når de reiser med bil. I tillegg er barnas hud spesielt følsom for UV-stråler og trenger derfor spesiell beskyttelse. Solarplexius solskjerming har en funksjon, som hindrer tilstrømning av sollys i bilen. Vår solskjerm er derfor spesielt egnet for installasjon i familiebiler, da Solarplexius solskjerming, i motsetning til mange konkurrerende produkter, dekker hele vinduet. Barnet ditt vil være godt beskyttet mot solen og UV-strålene, uansett hvilken tid på dagen du kjører.

Solarplexius solskjerming beskytter ikke bare dine små passasjerer mot sol-, UV-A- og UV-B-stråler og gjør barnas reise mer behagelig. Den bidrar også til at du kan kontrollere både nerver og tålmodighet, ettersom barnas reiseopplevelse blir mer behagelig.

HVOR FORT VARMES BILER OPP I SOLSKINN?

Som tabellen nedenfor viser, øker temperaturen dramatisk etter bare kort reisetid.

Utetemperaturinnendørs temp. etter 5 min.n. 10 Min.n. 30 Min.n. 60 Min.
20°C24°C27°C36°C46°C
24°C28°C31°C40°C50°C
30°C34°C37°C46°C56°C
34°C38°C41°C50°C60°C
40°C44°C47°C56°C66°C

SOLARPLEXIUS BREMSER OPPVARMINGEN

Bilens indre temperatur kan raskt bli opptil dobbelt så høy som utetemperaturen, spesielt om sommeren. Siden solens stråler i sommermånedene er sterkere og utetemperaturen høyere, kan kjøretøyets indre temperatur raskt nå mer enn 50 grader. Med Solarplexius solskjerm varmes bilen opp 30% langsommere, noe som utgjør en stor forskjell på varme dager.

På varme dager bør du derfor sørge for at du avkjøler bilen tilstrekkelig via klimaanlegg. Du bør også motvirke direkte sollys med Solarplexius solskjerm, for å få en hyggelig kjøretur.

Den store forskjellen når du bruker Solarplexius solskjerming, kan ses i en direkte sammenligning i denne videoen. I testen vår parkerte vi to identiske kjøretøy i solen, i 25 minutter. Det eneste som skiller bilene er at den ene er utstyrt med vår solbeskyttelse, noe som den andre bilen manglet.

For å redusere oppvarmingen av kjøretøyet ditt, anbefaler vi naturligvis vår ferdigkuttede solskjerming.

FORSKJELLEN PÅ SOLSKJERMING MED SUGEPLUGGER OG SOLARPLEXIUS

I denne videoen viser vi forskjellen på solskjerming som er montert med sugeplugger og viser fordelen og forskjellen som blir når du monterer Solarplexius solskjerming på bilvinduene dine.

Solskjermingen tilbyr et høyt nivå av lys og UV-beskyttelse. Materialet er uknuselig og kan bøyes kraftig uten å gå i stykker. Vår solskjerming for biler er konsekvent tonet hele veien og UV-A og UV-B beskyttelsen er over 95%. Lysgjennomgangen er 67 %. Du kan se ut fra innsiden uten problemer, men å se inn fra utsiden er nesten umulig

VANLIGE SPØRSMÅL:

Er Solarplexius solskjermingen trygt?

Vår solskjerm er uknuselig, krasjtestet av VTI, og TÜV-sertifisert. Mange ganger har sjåfører og passasjerer blitt beskyttet av Solarplexius solskjerming i forbindelse med en ulykke. Dette da solskjermingen forhindrer glassfliser i å komme inn i bilen, noe som ellers er den vanligste skaden i tilfelle kollisjon.

Hvordan er Solarplexius solskjerm montert?

Vår skreddersydde solskjerm er spesielt tilpasset hver enkel bilmodell, slik at du enkelt kan montere den selv. Du plasserer ganske enkelt solskjermingen på innsiden i bilens interiør. Mer informasjon om installasjon finner du her:

Kan de bakre vinduene fortsatt brukes etter installasjon av Solarplexius solskjerming?

Du kan åpne vinduet, uten at det pårvirker Solarplexius solskjerm. Solskjermingen er imidlertid veldig enkel å montere og demontere. For de fleste er dette ikke et problem, da de svært sjelden eller aldri, har behov for å åpne vinduene i baksetet. 80% av våre kunder bestiller solskjermingen for passasjervinduet. De andre 20% kjøper bare til bagasjerommet.

Har du flere spørsmål?

Vi har samlet mer informasjon for deg, i våre vanlige spørsmål.

Hvis du ikke finner svar på spørsmålene dine her, kan du kontakte oss via telefon eller e-post.