Skip to content

Influencer Program by Solarplexius

Solarplexius Influencer Program 

Solarplexius Influencer Program 

Solarplexius er en ledende produsent av bilvindustoning. Våre unike produkter er designet for å tilby den ultimate beskyttelsen mot sterke UV-stråler og varme, samtidig som de opprettholder komfortable kjøretemperaturer for passasjerer i kjøretøyet. 

Vi ser etter lidenskapelige sosiale medier influencers som elsker biler like mye som oss! Hvis du har et engasjert publikum som deler lidenskapen din, vil vi gjerne høre fra deg. 

Som en Solarplexius influencer får du muligheten til å vise frem produktene våre til publikum og tilby eksklusive rabatter og kampanjetilbud til dem. Vi tilbyr til og med ekstra belønninger for topputøvere! 

Vi er forpliktet til å jobbe med influencers som er fokusert på å tilby kvalitetsinnhold og engasjere seg med følgerne sine. Vi ser etter influencers som er pålitelige, ærlige og ivrige etter å dele oppdraget vårt. 

Hvis du er interessert i å bli en Solarplexius influencer, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og la oss få vite mer om deg selv. Sørg for å inkludere eventuelle lenker til dine sosiale medier-kontoer, slik at vi kan få et bedre inntrykk av innholdet og stilen din. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! Takk for at du vurderer Solarplexius. Sammen kan vi gjøre veiene lysere og sikrere for alle. 

  

Vi er glade for at du er interessert i å bli en Solarplexius influencer! Fyll ut skjemaet nedenfor for å søke på programmet vårt. All informasjon som gis vil bli holdt konfidensiell.