Skip to content
Hjem Om produktet Produktinformasjon Solarplexius vs. Solfilm Innsynsbeskyttelse Solskjerming for barn Solbeskyttelse for hund Montering Smittevern Smittevernsvegg Skillevegg Smittevegg for bil Bestill nå Faq Kontakt

SOLARPLEXIUS MONTERINGSVEILEDNING

Hvordan du monterer solarplexius tonede ruter på bilen din


VIDEO OM INSTALLASJON

Se videoen hvor du trinn for trinn kan se hvordan du monterer Solarplexius på bilen din.

Solskjerm bil fra solarplexius er ingenting som forhåndskuttet solfilm. Solarplexius solskjerming er et hardt, uknuselig og forhåndskuttet solskjerming av polykarbonat. Du har en ferdig tonet bil på 15 min og resultatet er alltid perfekt.

SOLARPLEXIUS INSTALLASJON – TRINN FOR TRINN

Solarplexius toning er den mest holdbare toningen på markedet for bilvinduene dine.

1. FØR MONTERING

Solarplexius toning er den mest holdbare toningen på markedet for bilvinduene dine. Resultatet blir alltid perfekt. Du kan også demontere skjermen om nødvendig, noe som gjør det veldig enkelt å bruke Solarplexius toning på bilen din. 


Sjekk at leveransen ikke er skadet. Ved skade på emballasjen, dokumenter dette med fotografi. Åpne pakken og sjekk at ingen av solskjermene er skadet.

Vask og tørk bilvinduene forsiktig, bruk gjerne vindusrenser og et ikke-vevd stoff. 

2. VASK OG TØRK BILVINDUENE

Vask og tørk bilvinduene forsiktig, bruk gjerne vindusrenser og et ikke-vevd stoff. Tørk av tonefolien på Solarplexius solbeskyttelse med en lett fuktig klut for å fjerne støv. For å beskytte bilens interiør mot skader/riper under Solarplexius montering, kan du sette maskeringstape på interiøret som beskyttelse.

Viktig! Beskytt bilens interiør
For å beskytte bilens interiør mot skader/riper under Solarplexius montering, kan du sette maskeringstape på interiøret som beskyttelse.

Fjern beskyttelsesfilmen fra solarplexius solskjerming

3. FJERN BESKYTTELSESFILMEN

Bruk de medfølgende hanskene for å forhindre fingeravtrykk og fettflekker på den forhåndskuttede solbeskyttelse. Velg en vindue til å begynne med, og trekk deretter sakte av tonerfolien for å forhindre statisk elektrisitet

solbeskyttelse som kan bøyes så mye du vil, uten at den ødelegges.

4. BEGYNN Å MONTERE SOLSKJERMING

Legg merke til at dette er en solbeskyttelse som kan bøyes så mye du vil, uten at den ødelegges. Start i det dypeste hjørnet av vinduet, og bøy deretter solskjermen inn i resten av vinduet.
Ingen demontering av bilens interiør er nødvendig.

solarplexius plater er uknuselige

5. BØYES UTEN Å BRYTE

Når du monterer platene, må de vanligvis bøyes litt for å komme bak bilens vanlige interiør. Merk at våres solbeskyttelse kan bøyes så mye du vil uten å bryte.

Ikke bekymre deg, våre solarplexius plater er uknuselige.
Forsikre deg om at solskjerming bil på vinduene er sentrert, og at det ikke er noen lysoverføring på bilvinduet

Pass på at solbeskyttelsen på vinduene er sentrert og at det ikke er lysoverføringer på bilvinduet.

6. INSTALLASJON AV LISTER

Etter montering må du trekke beskyttelsesfilmen bort fra båndet på de medfølgende plaststrimlene. Pass på at solbeskyttelsen på vinduene er sentrert og at det ikke er lysoverføringer på bilvinduet. Skyv deretter den flate delen av de vedlagte stripene mellom solskjermen og det indre av bilen vanlige interiør slik at den tykkere delen av stripen hviler mot interiøret.

Limet skal festes til Solarplexius toning.

Solarplexius solskjerming montering
montering av solbeskyttelse for bilen din

Solarplexius YouTube finner du tips og videoer for bruk av Solarplexius solskjerming for Volvo, Solarplexius solskjerming for BMW og andre bilmodeller som er aktuelle.