Skip to content

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Solarplexius vs Solfilm

Finnes det en solarplexus toning for bilen min?

Ja, vi har solbeskyttelse og solskjerming for alle bilmodeller i markedet. Hvis du ikke finner solbeskyttelse til din bilmodell kan du kontakte vår kundeservice og vi vil hjelpe deg.
(Her finner du prisen for alle modeller)

Spiller det noen rolle hvilken side som påføres?

Nei, sammenlignet med tradisjonell forhåndskuttet solfilm, er det ingen foran eller bak på Solarplexius solbeskyttelse, noe som gjør det både enklere og raskere å montere.  

(Monteringsveiledning finner du her)
(Monteringsvideo finner du her)

Er det flere varianter av solarplexus toning?

Nei, Solarplexius solbeskyttelse er bare tilgjengelig i en fargetone. Fargetonen er i en gråfarge, noe som gjør det lettere for deg å se ut, men nesten umulig å se inn.

(Les mer om fordelene med Solarplexius her)

Hvor mørk er fargen på solarplexius solbeskyttelse?

Solarplexius solskjerm er mørk på utsiden og litt farget fra innsiden. Lysoverføringen er 10%. Solarplexius fungerer omtrent som gode solbriller, du kan se ut, men ikke se inn.

med och utan tonade rutor på din bil
Hva er forskjellen mellom solarplexius fra solfilm?

Solskjerming fra Solarplexius er ingenting som forhåndskuttet solfilm. Solarplexius solbeskyttelse er et hardt, uknuselig og forhåndskuttet ark av polykarbonat. Du har solskjærmene monteret på ca 15 minutter, avhengig av bilmodellen, og resultatet er alltid perfekt.
(Les mer om vårt produkt her)

Holder solarplexius solskjerming seg oppe når jeg ruller ned vinduet?

Ja, du kan rulle vinduet ned, men Solarplexius solbeskyttelse vil holde seg oppe. Solbeskyttelse til bil er imidlertid veldig enkel å montere og demontere (Se film). For de fleste er dette ikke et problem, da de svært sjelden trenger å åpne vinduene bak. Omtrent 80% av våre kunder bestiller solfilm til vinduer bak, de andre 20% kjøper bare for bagasjerommet.

Vil det være noen modifikasjon på bilen ved å installere solarplexius?

Nei, du trenger absolutt ikke å gjøre noen modifikasjoner på bilen din for å montere Solarplexius. Følg instruksjonene for Solarplexius montering som følger med pakken, eller se på YouTube-kanalen vår her: (Installasjonsveiledning)

Kan jeg bøye solarplexius solskjerm uten å ødelegge dem?

Ja, du kan bøye Solarplexius solskjerming. Materialet er uknuselig og solskjermene vil aldri sprekke.

Hvordan passer solarplexius solskjerming til bilen?

Den er tilpasset for å oppnå best mulig passform til hver individuell bilmodell. En monterings instruksjon er inkludert i pakken. Du kan også finne mange tips på vår YouTube-kanal her: (Se film)

Er solarplexius tilpasset spesifikt til min bilmodell?

Alle våre produkter er spesielt tilpasset Solarplexius Mercedes, Solarplexius Volvo og de fleste andre biler. Ingen modifikasjon av verken vinduer eller bil er nødvendig.
(Solbeskyttelse til bil finner du her)

Jeg har en bakluke med et glassvindu som åpnes, er det mulig å montere solarplexius på luken?

Ja, Solarplexius er tilpasset biler som har et åpent bakvindu. Åpnefunksjonen vil bli lik, selv etter Solarplexius montering.

Er det mulig å spesialbestille solbeskyttelse til spesifikke mål?

Ja, det er mulig å lage tilpassede solskjermbestillinger i henhold til dine ønsker. For pris og informasjon, kontakt vår kundeservice. Maksimums dimensjoner for spesialbestillinger er 2 050 x 1 550 mm. Vi har også tilgang til gjennomsiktig, UV-resistent og ripebestandig polykarbonat.
(Kontakt vår kundeservice for spesielle bestillinger)

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender vanligvis bestillingen din neste arbeidsdag. Postvesenet tar normalt 3-7 dager. Skulle varene dine ikke bli levert innen en uke, kontakt vår kundeservice.

FØR SOLARPLEXIUS MONTERING

Sjekk levering

Sjekk at leveringen ikke er skadet. Ved eventuell skade på pakken, dokumenter dette med fotografi. Åpne pakken og kontroller at ingen av platene er skadet.

Vask bilvinduene

Vask og tørk bilvinduene på innsiden grundig. Bruk gjerne vindusgips og fiberduk. Sørg for at vinduene er tørre før du begynner å installere Solarplexius.

Sjekk solskjermene

Kontroller at de medfølgende Solarplexius solskjærmene stemmer overens med bilmodellen. Hold hvert Solarplexius solbeskyttelse mot det respektive bilvinduet på innsiden, for slik å se at det har samme form. Husk at fasongen kan variere på både innsiden og utsiden av bilvinduet.

Beskytt bilens interiør

For å unngå skader ved montering, kan du bruke beskyttelsestape på bilens interiør rundt vinduene. Vi foreslår en standard maskeringstape som er lett å fjerne etter montering.

YouTube

Besøk Solarplexius sin YouTube-kanal. Der kan du se monteringsvideoer for ulike biler, tips og triks for å utføre Solarplexius montering raskt og enkelt. Solarplexius YouTube – Montering

MONTERING

Les instruksjonene for Solarplexius montering før du begynner.

Bruk de medfølgende hanskene for å forhindre fingeravtrykk og fettflekker. Start med en Solarplexius toning. Trekk deretter sakte av beskyttelsesfilmen for å forhindre statisk elektrisitet. Når du monterer solskjærmene, må de vanligvis bøyes litt for å kunne plasseres bak bilens interiør. Legg merke til at solskjærmene kan bøyes så mye du vil, uten å bryte. 

Start i det nederste hjørnet på vinduet, og bøy deretter solskjærmen mot det gjenværende området. Gjør deretter det samme med de resterende solskjærmene. Ingen demontering av bilens interiør er nødvendig, men beskytt den gjerne med en maskeringstape eller lignende.

Fastsettelse av listene

Etter Solarplexius montering trekkes beskyttelsesfilmen bort fra båndet som sitter på de medfølgende plaststrimlene. Kontroller at solskjærmen er sentrert og at det ikke er noen åpninger. Skyv deretter den flate delen av plaststrimlene mellom Solarplexius solskjærmen og bildekselet, slik at den tykkere delen av stripen hviler mot dekselet. Limet skal festes til Solarplexius solskjærmen.

FØR DU KJØPER

Pass på at du velger riktig bilmerke, bilmodell og modellår. Noen biler er tilgjengelige i forskjellige typer karosserier, men med samme navn. Se artikkelbildene som er koblet til hver av bilmodellene, for å finne forskjellen. Det kan også ha skjedd en karosseri-endring i løpet av siste årene. Da vil det være to forskjellige karosserier av samme bil, med samme årsmodell. Pass på at du velger riktig modell. Hvis du har spørsmål om hvilken solskjerming til bil du skal velge, kontakt oss på 23 – 960 052 og vi vil hjelpe deg.

Er det lovlig å installere Solarplexius solskjerming?

Ja, det er lovlig å tone vinduene med Solarplexius. Du kan montere solskjærmen på alle vinduer bak føreren. Loven sier imidlertid at det ikke er lovlig å tone vinduene på inngangsdører og frontrute og vi tilbyr ikke disse vinduene i vårt sortiment.

Hvordan kan jeg spore pakken min?

Når vi har pakket bestillingen din, vil du motta en e-post med sporingsinformasjon slik at du enkelt kan spore pakken din.

Hvis jeg ikke er fornøyd, kan jeg returnere pakken?

Vår solskjerming leveres med beskyttelsesfilm på begge sider. For å returnere produktet med full refusjon, kan kun beskyttelsesfilmen på den ene siden fjernes.

Returer og refusjoner

Finner du ikke svarene? Kontakt oss!

"*" indicates required fields

Hvis du har spørsmål om et spesifikt produkt, skriv inn artikkelnummeret her.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.