Skip to content

Hvor lang tid tar det å tone bilvinduer?


en komplett makeover av en bil med Solarplexius toning

Toning av bilvinduer er en populær måte å sette et personlig preg på kjøretøyet ditt. Ikke bare forbedrer det utseendet til bilen din, men det bidrar også til å redusere gjenskinn og holde interiøret kjølig i solfylt vær. Selv om mange bileiere mener at vindussotning er fordelaktig, er noen fortsatt usikre på grunn av ulike faktorer. En vanlig bekymring er hvor lang tid prosessen tar. 

Hva er varigheten for toning av bilvinduer – Mest stilte spørsmål! 

En vanlig henvendelse fra våre Solarplexius-kunder når de først spør om toning er hvor mye tid som trengs for montering på bilen deres.  

Sotning av bilvinduer kan være en tidkrevende oppgave og varigheten avhenger i stor grad av størrelsen og formen på bilens vinduer. I gjennomsnitt tar det omtrent to til fire timer å tone alle vinduene på de fleste biler og lastebiler. Prosessen innebærer å klargjøre toningen, noe som krever rengjøring av overflatene og måling for riktig montering. 

Hva er faktorene som påvirker varigheten av toningsprosessen for bilvinduer? 

Filmer som er installert feil eller laget av billigere materialer vil sannsynligvis ha kortere levetid. De kan utvikle bobler eller gå i stykker etter bare noen få måneder

Det er viktig å innse at å installere bilvindussotning er en dyktig oppgave som krever tålmodighet og tid. Å forhaste installasjonen kan resultere i et dårlig resultat, med fargen som flasser av eller bobler opp og forårsaker et lite attraktivt utseende for bilen ditt. Det er best å unngå slike problemer ved å ta den nødvendige tid og forsiktighet under installasjonsprosessen. 

Det kan være flere svar på dette spørsmålet, avhengig av faktorer som antall tilgjengelige personer, timeplanene deres, bilmodellen eller antall vinduer som trenger rengjøring. 

Prosessen med bilsotning kan påvirkes av ulike faktorer, inkludert men ikke begrenset til: 

  1. Størrelsen på bilvinduene – større vinduer krever vanligvis mer tid for å fargelegges ordentlig. Antall personer som jobber med prosjektet – Å ha flere fagfolk på jobb kan fremskynde prosessen betydelig. Typen vindussotning som brukes – Ulike typer nyanser kan ta forskjellig lang tid å installere. 
Fjerning av gammel vindusfarging kan være utfordrende og etterlater ofte limrester på glasset.

2. Fjerning av gammel fargetoning kan ta litt tid, og hvis du ikke er komfortabel med prosessen, er det best å overlate oppgaven i hendene på fagfolk.

3.  Antall vinduer – Jo flere vinduer som må tones, jo lengre tid tar det. 

4. Kompleksiteten til vindusformen – Farging av komplekse vindusformer vil ta mer tid og oppmerksomhet på detaljer.

Hva er prosessene for toning av biler generelt? 

Vindusfargingsprosessen involverer vanligvis følgende trinn: 

For å oppnå det beste resultatet krever tradisjonell fargetoning en betydelig mengde vann, dyktighet og tålmodighet.

1) Rengjøring av vinduene – Alt smuss og støv må fjernes fra vinduets overflate for en god fargetone. Dette må gjøres forsiktig og med spesiell forsiktighet for å unngå riper eller andre skader. 

2) Måling av vinduene – Fagfolkene må ta nøyaktige mål for å sikre at fargene passer perfekt på bilens vinduer. 

3) Kutting av fargene – Sotningen må kuttes ut i henhold til målene tatt tidligere. Dette kan være en kjedelig oppgave hvis det gjøres manuelt, men kan også gjøres raskt med avansert maskineri. 

4) Påføring av sotning – Når alle glassflatene er renset og målt, er det på tide at fargene påføres. Dette gjøres vanligvis ved å bruke en nal for å presse fargetonen på vinduene, etterfulgt av varmekrymping på plass. 

5) Finpuss – Etter at fargen er fullført, vil fagfolkene vanligvis bruke en spesiell løsning for å rengjøre og polere vinduene for en perfekt finish. 

Hvordan er Solarplexius metode for toningstid effektiv? 

Solarplexius har utviklet en innovativ og effektiv metode for toning av bilvinduer som ikke involverer de tradisjonelle tidkrevende trinnene som er skissert ovenfor. Ved å bruke ferdigkuttede vindustoning i en rekke størrelser, er Solarplexius i stand til å levere en perfekt passform for alle bilers vinduer uten å måtte måle eller kutte toningen. Dette gjør prosessen med toning mye raskere og mer effektiv enn noen annen metode. 

  • Pre-Cut Tints – Solarplexius toning er forhåndskuttet basert på en rekke kjøretøystørrelser, noe som sparer tid på å måle eller kutte fargene for å passe til vinduene. 
  • Enkel installasjon – Alt som trengs er noen få raske trinn for å installere fargene, uten behov for fugemasse eller lim. 
  • Holdbarhet – Solarplexius’ fargefilmer er designet for å vare og gi beskyttelse mot både varme og UV-stråler, noe som gjør dem holdbare og langvarige. 
  • Kvalitetsfinish – Toningen passer perfekt på bilvinduene, og gir en optimal finish uten synlige sømmer eller kanter. 

klar forskjell mellom den tradisjonelle solfilmen og Solarplexius toning som er lett å montere
Solarplexius – En innovasjon innen vindusfarging 

Solarplexius gir en rask løsning for bileiere som ønsker å få bilens vinduer tonet, og kan enkelt gi bilene deres utseendet og følelsen av profesjonelt utført fargetoning på bare 1/4 av tiden det normalt ville tatt de fleste butikker. 

Solarplexius tilbyr forhåndsskårne vindusfarger som er spesielt laget for populære bilmodeller, og eliminerer mye av det kjedelige forberedelsesarbeidet med tradisjonelle vindusfarger som må spesialmåles og kuttes for hånd sammen med betydelige kostnadsbesparelser siden mindre arbeidskraft er nødvendig for installasjon, noe som betyr et mer økonomisk alternativ for de som ønsker å få bilrutene tonet raskt og effektivt. 

  Disse ferdigkuttede toning tar bare 20-30 minutter å installere, og de gir en utmerket passform uten hull eller bobler. De gir også overlegen beskyttelse mot UV-stråler, noe som gjør dem til et ideelt valg for sjåfører som leter etter en rask løsning som gir overlegen beskyttelse. 

Vennligst sjekk bilfinneren nedenfor og velg år og modell på bilen din for å bestille din ferdigkuttede Solarplexius Vindustoning. Hva venter du på? Det perfekte tidspunktet for å legge inn bestillingen din er nå!