Skip to content

Hvor mye koster soting av ruter på bilen?


Det er mange grunner til å sote ruter på bilen. Den kan beskytte huden og øynene dine mot solens skadelige ultrafiolette (UV) stråler og holde bilens interiør kjøligere. En fin solskjerming gir også bilen din et elegant utseende. Men hvor mye koster det å sote ruter på bilen?

Scheibentönung mit Folie

HVA KAN JEG FORVENTE FOR PRISEN PÅ Å SOTE BILRUTER?

Gjennomsnittskostnaden for profesjonell soting av bilruter kan variere fra 1000;- til 6000;-, avhengig av bilmerke og modell, samt antall vinduer som skal sotes. For eksempel vil det generelt koste mer å sote vinduene foran og bak enn bare sidevinduene.

Hvis du leter etter mer budsjettvennlige alternativer, er det noen DIY-alternativer for soting av ruter tilgjengelig på markedet. Disse settene koster vanligvis mellom 300;- og 1000;- og kommer med alt du trenger for å sote dine egne vinduer. Det er imidlertid viktig å merke seg at disse settene kan være vanskeligere å påføre riktig enn profesjonelle løsninger for soting av vinduene.

Hva kan jeg forvente for prisen på soting av ruter på bilen?

Prisen for soting av ruter på bilen din varierer avhengig av:

  • Hvilken bilmodell har du
  • Hvor mange bilvinduer du vil installere solskjerming på
  • Hvilket materiale du skal sote bilruter med
  • Om du har tenkt å sote vinduene selv eller om du har tenkt å levere inn bilen til et firma som monterer solfilm på vinduene.

Prisen på soting av ruter varierer avhengig av type produkt som brukes, men det er to hovedtyper produkter på markedet. Solfilm som limes til bilvinduet og Solarplexius forkuttet solskjerming som festes på innsiden av bilvinduet

Scheibentönung mit Blasenbildung durch schlechte Verarbeitung

HVA ER DEN BESTE MÅTEN Å SPARE PENGER FOR Å INSTALLERE SOLSKJERMING PÅ BILEN?

  • Velg et anerkjent selskap som tilbyr rabatter eller kampanjer for å installere solskjerming på bilruter til en god pris.
  • Vurder å gjøre det selv med forhåndskåret soting for bilruter
  • Se etter selskaper som bruker en metode av høy kvalitet for soting av ruter.
  • Spør om det er gebyrer osv.
  • Vurder Solarplexius plexiglass-solskjerming for å spare både tid og penger.

PLEXISOTING (SOLARPLEXIUS)

Plexitoning er en patentert metode for soting av ruter som produseres og selges av Solarplexius. Det er en polykarbonatskive som plasseres og festes på innsiden av bilvinduet. Plexitoning har flere fordeler i forhold til solfilm:

solarplexius solskydd montering sidoruta

DET ER RASK OG LETT Å MONTERE SELV

Solarplexius er designet for at den gjennomsnittlige personen skal kunne montere den selv. For de fleste bilmodeller tar det bare cirka 15 minutter å montere

INGEN RIPER ELLER SKADER OG MATERIALET ER UKNUSELIG.

Solarplexius er laget av et polykarbonat som er fleksibelt, men med en hard overflate som gjør det svært vanskelig å skade eller ripe.

solarplexius solskydd montering bakruta

INGEN VANN, INGEN LIM, INGEN BOBLER

Solarplexius festes til bilvinduet med spesielle klips og når det først er på plass, beveger det seg ikke. Ingen vann eller lim er nødvendig, og Solarplexius kan enkelt fjernes uten å etterlate rester.

GOD VARMEREDUKSJON

Solskjerming av plexiglass ( Plexitoning ) fra Solarplexius bidrar til å holde kjøretøyet ditt kjøligere ved å redusere varmen forårsaket av direkte sollys. Sammenlignet med kjøretøy uten solskjerming, varmes et kjøretøy som har solskjerming fra Solarplexius på bilvinduene opp til 30 % saktere. Du kan se testen vår her på YouTube.

KAN MONTERES OG DEMONTERES UTEN Å SKADE BILVINDUER ELLER INTERIØR

Solskjerming av plexiglass ( Plexitoning ) fra Solarplexius kan fjernes uten å skade bilens vinduer eller interiør. Dette gjør den til en perfekt løsning for en bil du ikke eier.

Fint og enkelt

Solskjerming av plexiglass ( Plexitoning ) fra Solarplexius er en rimelig måte å tone vinduer på hvor du får det samme elegante og sporty utseendet som med en profesjonell tonet bil

Tilgjengelig for over 4500+ bilmodeller

Solarplexius-solskjerming er tilgjengelig for de fleste biler på markedet.

Stor verdi for pengene

Solarplexius solskjerming ( Plexitoning ) er et høykvalitetsprodukt med en pris som virkelig gir valuta for pengene.

Over 500 000 fornøyde kunder

Antall europeiske kunder som har valgt å bruke Solarplexius-metoden for å sote vinduene er i dag over 500 000 og øker. I løpet av de siste 30 årene har Solarplexius vært i stand til å overbevise over 500 000 kunder over hele Europa. Vurderingene på Trustedshops, Facebook-anmeldelser og andre vurderingsportaler taler for seg selv.

PRIS FOR SOTING AV RUTER MED SOLARPLEXIUS

Solarplexius er ferdigkuttet for de fleste bilmodeller på markedet
Prisen starter fra 1250;- for et sett med toning for 3 bilvinduer
Finn prisen for å montere solskjerming på bilen din med Solarplexius ved å bruke vår bilsøker