Skip to content
Tonade rutor från solarplexius

Vanlige spørsmål om tonede bilvinduer – besvart! Solarplexius Norge


SOLARPLEXIUS TONING ER ULIKT NOE ANNET PÅ MARKEDET. FORDI DE ER UNIKE, HAR DU KANSKJE SPØRSMÅL.

Ikke bekymre deg, vi har svar! Og vi er tross alt Solarplexius proffs.

HVOR MYE KOSTER DET?

Dette er ofte det første spørsmålet vi stiller når vi vurderer å kjøpe et nytt produkt. Solarplexius toning er laget for å bestille for ditt spesifikke kjøretøy, så prisene varierer. Kostnaden for tre vinduer – for to bakre sidevinduer samt bakvinduet – på en standard stasjonwagon vil sannsynligvis gjennomsnittlig rundt 1500 nok. Solarplexius solbeskyttelse er på nivå, så langt som pris, med konvensjonell toning som bruker film. Forskjellen er at verdien i Solarplexius solbeskyttelse gjør det til et utrolig røverkjøp.

Hvordan er kvaliteten?

Solarplexius toning for biler er bøybare, uknuselige og ekstremt holdbare. En annen fordel med Solarplexius, versus konvensjonell vindusfilm, er at riper ikke er synlige fra utsiden. Hvis du tilfeldigvis riper på innsiden av panelet, påvirkes ikke fargingens estetikk fra utsiden. I motsetning til vindusfilm – som er en engangsbruk, kan semi-permanente produkt – Solarplexius solbeskyttelse fjernes og installeres på nytt så ofte du vil.

HVA ER DE LAGET AV?

Solarplexius toning er laget av hardt, men fleksibelt, polykarbonat. Materialet er helt uknuselig og kan bøyes mye uten å pådra seg noen skade. Polykarbonatmaterialet er slik at fargetonen er konsistent gjennom hele parasolaven. Når nyanser er installert lysoverføring er bare 10 prosent. Egenskapene til materialet fungerer ganske som et par solbriller: du kan se perfekt ut, men nyanser gjør det vanskelig å se inn fra utsiden.

Solarplexius toning er fleksible og uknuselige
Lett å montere Solarplexius solbeskyttelse

Hvordan er det å installere?

Montering av vanlig vindusfilm er et totalt problem, men Solarplexius paneler installeres på et blunk. Bokstavelig! Når man installerer tradisjonell vindusfilm, må man kjempe med vann, såpe og lim. For ikke å nevne den vanskelige oppgaven med å prøve å plassere filmen akkurat slik, samtidig som du unngår bobler. Det er ikke rart at resultatet av å bruke vindusfarget film ofte er utilfredsstillende. Med Solarplexius toning unngår du alle disse problemene. Solarplexius-paneler leveres forhåndskuttet i henhold til din spesifikke bilmodell. Det eneste du trenger å gjøre er å plassere panelet mot det rene vinduet og låse det med de medfølgende festeklemmene. Hele prosessen tar vanligvis omtrent femten minutter å fullføre.